Vibrational reading & healing privé-les

Wil je ook graag leren hoe je de vibraties om je heen beter kan duiden? En hoe je informatie hieruit kan halen die je helpt om in meer harmonie te zijn met de wereld om je heen? Meld je dan aan voor privé-lessen Vibrational Reading & Healing. Ik leg je hierin de belangrijkste principes uit en hoe je het zelf kan toepassen. We gaan praktisch werken aan de hand van je eigen energie en/of die van je dier.

Wat zijn de kosten voor deze privé-lessen?

Een privé-les kost 85 euro per uur. De producten waar je thuis mee aan de slag gaat zijn niet inclusief.

Hoeveel lessen heb je nodig?

Ik adviseer voor een goede start 2 tot 3 privé-lessen. Maar het hangt helemaal af van of je jezelf erin gaat verdiepen zelfstandig, je eigen wensen en hoe je proces verloopt. Je hoeft geen vast aantal lessen te kopen vooraf, dus je kan het rustig op je eigen tempo volgen.

Voor wie is deze vorm van leren geschikt?

Meer leren over de toepassingen van Vibrational Reading & Healing is geschikt voor mensen die graag zelf werken aan hun transformatie- en helingsproces, het is ook heel geschikt voor hooggevoelige mensen die last hebben van prikkels en energiefluctuaties in de wereld om hun heen.

Wat kan je na deze privé-lessen?

Je hebt een basiskennis van de principes van vibrational reading & healing en ook een aantal producten waar je zelfstandig en veilig mee kan werken. Zo leer je steeds meer je gevoel ontwikkelen van wat je wanneer nodig hebt en groeit je welbevinden door de energetische ondersteuning die de producten je bieden.