Over Estella Claire

Estella Bijpost

Even voorstellen…

Leuk dat je meer wilt weten over mijn werk. Ik stel me graag even aan je voor :). Mijn naam is Estella Bijpost, ik heb een Vissen noordknoop in het 10e huis en het levenspad 37/10. Bij mijn geboorte ben ik Estella Claire genoemd. Estella Claire betekent heldere ster en na alles wat ik heb meegemaakt en over mezelf te weten ben gekomen heb ik besloten mens en dier te gaan helpen onder mijn geboortenaam.

Natuurlijk wil je weten of ik bij jou en eventueel je dier pas. Ik kan je hiervoor eigenlijk het beste aanbevelen om op je gevoel af te gaan en er niet teveel over na te denken. Als ik en mijn manier van werken je aanspreken dan past het. Als je nog twijfelt, lees dan even verder, misschien spreekt de weg die ik heb afgelegd je aan.

Voor ik met de dieren ging werken

Toen ik in 2017 met de ziekte van Hodgkin werd gediagnosticeerd veranderde alles ineens in mijn leven. Ik moest mijn master in Engeland stopzetten en een zware behandeling ondergaan. Na de behandeling functioneerde ik absoluut niet meer. Ik vertoonde veel fysieke klachten en symptomen en de doktoren wisten ook niet hoe dit precies aangepakt kon worden. Na veel verschillende alternatieve genezers te hebben bezocht, diëten te hebben gevolgd en supplementen te hebben geprobeerd was ik de wanhoop nabij. Ik had geen diagnose, maar kon niets behalve onderzoeken wat er met mij aan de hand was. Mijn leven stond compleet stil, ik was net 30 jaar oud. Ik had dan weliswaar geen kanker meer, maar ik was verre van gezond.

Ontwikkelen van het contact met dieren

Het keerpunt kwam voor mij nadat ik me ging verdiepen in intuïtieve communicatie met dieren. Hierdoor ging ik mij meer richten op het onderscheiden van energie. Ik begreep ineens dat ik in mijn lichaam ook dingen waarnam ‘van’ andere mensen. Mijn eigen ‘bagage’ zorgde ervoor dat ik me direct verbond met iedereen die ik tegenkwam en ook onbewust hun bagage ging proberen te dragen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en sindsdien ben ik hard aan het werk om mijn eigen bagage op te ruimen, hoe minder je zelf hebt hoe lichter je kan vliegen :). 

Leiding ontvangen

Ik heb hierin de afgelopen jaren veel stapjes mogen zetten. De dieren, zowel mijn eigen, als die van andere mensen en ook de wilde dieren in de natuur en de spirit animals hebben mij hierbij geholpen. Ik heb mijn energie weer terug zoals voor de kanker, ik voel me vrijer en vrolijker en meer mezelf dan ooit tevoren. Nog iedere dag ontdek ik nieuwe dingen over mijzelf, delen die geheeld mogen worden, maar ook dingen waarvan ik niet wist dat ik het kon. Ik ben de dieren en spirit hiervoor ontzettend dankbaar en wil graag datgene wat ik heb opgedaan met je delen als je daarvoor open staat! Mijn proces is natuurlijk niet het jouwe, maar wellicht kan je daardoor je eigen medicijn vinden.

Gidsen in je leven

Onze dieren hebben ons veel te vertellen en ze zijn grote meesters als het op energie waarnemen aankomt. Vaak zijn ze ook niet voor niets in ons leven, maar om ons te ondersteunen en verder te helpen. Mensen denken wel dat zij een dier uitkiezen, maar ik geloof dat het andersom is. Als je je dieren gaat zien als helpers en gidsen, verdiept de verbinding met je dier en kun je ineens veel meer plaatsen in het grotere geheel van jouw leven. Ik help jullie graag jullie band verder te verdiepen!

Anderen over Estella Claire

“De vraag is er altijd, wat zou mijn hond denken, heeft hij het naar zijn zin, gaat het wel goed met hem? Nadat Estella was begonnen met heling voor dieren was ik erg benieuwd…

“Voor mij was het eenvoudig om Estella te vinden, mijn hond Luna ging gewoon bij haar voor de deur staan en wilde daar niet weg! Luna die uit Tunesië komt, daar door haar gezin…

“Mijn poes Tinka miauwde veel. Dit baarde me zorgen, ik begreep haar niet. Estella maakte contact met Tinka en gaf me een helder beeld met tips voor mij hoe te handelen naar Tinka. Hiermee…

“Hele bijzondere reading voor mijn hond Baileys gehad van Estella die zich soms op een opmerkelijke manier kan gedragen dat ik jarenlang niet begrepen heb. Erg fijn nadat ze contact had gelegd met Baileys,…

“Wat wil je nog meer! Mooie hond, leergierig en al wat titels op zijn naam qua shows en op jachtgebied. Ja, dan krijg je wel sterallures als je ook nog mag dekken! Wat een…

“In eerste instantie heb ik Estella benaderd voor een individuele reading met Jack, onze kater. Estella en ik hebben vooraf kort overlegd over mijn vragen en daarna heeft Estella contact gezocht met Jack. Na…

“Ik ontving een reading voor mijn beide katten Rishi en Chai en die was zo uitgebreid, liefdevol, spot on en zuiver. Alles wat ze binnen kreeg was herkenbaar en voelbaar. Ik blijf zeker met…

“Afgelopen zomer heb ik Estella ingeschakeld omdat ik mij zorgen maakte over mijn hond Beaux. Ik vond hem lusteloos en het leek alsof hij klaar was met zijn leventje. Omdat ik hem niet onnodig…

“Rusteloos, trillerig en met een trieste blik slofte onze anders zo energieke Boston Terriër achter ons aan. Ze braakte ook veel en we maakten ons zorgen. Was ze ziek? Nee. We bleken de overgang…

“Doordat mijn hond Siem nog mentaal heel fit was, maar lichamelijk niet, had ik erg veel moeite met zijn overlijden. Door het consult na zijn overlijden met Estella heb ik het veel meer kunnen…

“Toen Gijs net in mijn leven kwam was er bij mijzelf van alles aan de hand. Door de gesprekken met Estella en haar bloesems heb ik stappen kunnen zetten en is mijn leven echt…